Hvilken slags onyx kan du lide?


På det seneste foretrækker flere og flere at bruge natursten til at dekorere deres rum, såsom onyx, som er natursten.Dette materiale er semitransparent og en lys overflade.
det har flere designmuligheder i rumanvendelse og dekorativ effekt, viser moderne og luksuriøs følelse af senior, hvilket giver folk en afslappet følelse.Den brede anvendelse af onyx er folks stræben efter ægte og naturlig skønhed.Onyx kan bruges ikke kun på bordpladen, men også på gulvet, vægge, trapper, badekar, håndvask og så videre.

Blå Onyx
Blå onyx har en blå baggrund med hvide eller guldårer, som gør det til en unik marmor.når det med hvide årer, ligner skyer, der sover på den blå himmel.Når det med guldårer, ser ud som om sollyset blæser kunne på himlen.Hvilken fantastisk natursten, blå onyx.

Blå Onyx 蓝玉

Pink Onyx
"Første gang jeg så det, følte jeg, at det tilhørte dig."Da du så den lyserøde onyx, kan kærligheden ikke skjules længere.Pink onyx er en fantastisk marmor, der bringer os til en fancy og drømmeagtig verden.Lad den lyserøde dekorere dine rum, lad kærlighed fylde dit liv.
Kærlighed handler ikke kun om rosen, men også om den lyserøde onyx.

Pink Onyx (5)

Grøn onyx
Grøn betyder naturlig, energi og frigivelse.Hvorfor ikke vælge Green Onyx?
Baggrundsfarven er lysegrøn, årelayoutet med brune linjer og den grønne baggrund har flokkulente hvide blomster.
Vælg Green Onyx og bring naturen til dine rum.Nyd den smukke butik i Rom forte_forte.

Detalje

Projekt Projekter

Onyx af træ
Træonyx er nyt materiale i for nylig, denne marmor er en tidløs og elegant tilføjelse til ethvert projekt.Dens karakteristiske multi-tonede beige, lyse kaki, hvide og brune åring giver mulighed for materiale, der er helt unikt for dit rum alene!Denne varestørrelse er 2,0 cm, hvilket gør den fremragende til bordplader, brusevægge, baggrundsvægge og gulve.
Farven afgør, om den vil give os en let og glad stemning.

plader

49#

Farverig Onyx
Farverig onyx er en af ​​verdens smukkeste og mest unikke sten.Dens bemærkelsesværdige udseende med lysets evne til at krydse fra dens kontekst gjorde denne sten speciel og som et luksusmateriale.Brug af denne onyx-type som bog-matchet vægbeklædning gør den smukkere og smukkere og vil få alle til at blive stirret på den.Den kan bruges som vægbeklædning i luksushaller, lobbyer, diske på hoteller og barer mv.

projekt foto

Honning Onyx
Honning Onyx har en meget høj polerbarhed.Som alle onyxsten passerer den lys og får lyset til at vende tilbage til miljøet og øge lysstyrken.Honey Onyx bruges til fremstilling af stendekorationer, køkkenborde, interiørdekorationer og lobbyvægge på hoteller og luksusbygninger.

plade

Elfenben Onyx
Ivory Onyx er en venet onyx, der har hvide, brune og beige nuancer i hele naturstenen.Onyx er ideel til hovedbadeværelsesvaskeplader, boblebadsomgivelser, pejseomgivere og som et selvstændigt kunstværk.Det kan være baggrundsbelyst for en fantastisk visuel effekt.

Uanset om du installerer det som en hovedbadeværelsesvaskeplade, omramning til boblebad, omkreds ved pejs eller som et selvstændigt kunstværk, vil Ivory Onyx inkorporere naturlig skønhed i rummet.Det er virkelig et enestående materiale og kan øjeblikkeligt blive omdrejningspunktet for dit rum.Hvis du gør en indsats for at pleje naturstenen ordentligt, vil den belønne dig med dens fantastiske udseende i mange år fremover.Hvis du leder efter en fantastisk natursten med betydelig æstetisk appel, kan Ivory Onyx være lige det, du leder efter.

projekt

Projekt

For ikke at nævne dens farverige skønhed, Ice Stones 7 slags onyx opfylder dine forskellige behov.


Indlægstid: 31. marts 2023