Den nye populære farvetrend kommer: rød marmor


Jorden er blevet udfældet i 4,6 milliarder år. Jorden har udviklet sig i 4,6 milliarder år, den giver luft, vand, mad osv. Mens han giver os liv, giver han os også en række gaver udover livet. Disse rene naturlige farverige marmor, kvartssten, jade, travertin, granit osv. Er det ikke en af ​​de gaver, den skænker os?
Rød, orange, gul, grøn, blå, lilla...Farverig ren naturlig marmor har alle de farver, vi kan tænke på.
Stenverdenen ligner modeverdenen. Den har også sin egen populære farve.Beige, hvid, grå, grøn ... var alle populære.
Efter at have set verden af ​​farverige sten, hvorfor så ikke blive tiltrukket af de knaldrøde sten?

1

Naturlig marmor er sjældent ren rød.De fleste er blandet med andre farver, hovedsageligt røde, der kolliderer med farverige stilarter.Men uanset hvilken stil, er den røde marmor fyldt med et pust af varme og frihed. Det bringer romantiske og sentimentale tanker til rummet.

Dernæst er en samling af røde natursten.

3 Flodsten

River Stone Mønsteret og farven får det til at se ud som om tusindvis af forskellige småsten er splejset sammen, hvilket giver en meget karakteristisk visuel effekt.

3 Rosso Amber

Rosso Amber: Dens røde baggrund har stærke farvelag, får det til at ligne et kunstværk.Op- og nedture i denne stentekstur er virkelig som små bakker, hvilket giver folk en unik visuel oplevelse.

3 Rosso Levanto

Rosso Levanto: Et smukt marmormateriale, der typisk er mørklilla til mørkerødt med hvide årer.Populær i high-end design.

4 Rød-travertin

Rød travertin: Blandt natursten præsenterer den et særligt hul, adskille dig intuitivt fra marmor.Det kan tilføje et unikt og varmt præg til interiør og eksteriørdesign.

5 Valencia Rose

Valencia Rose: Orange er grundfarven med røde linjer og hvid krystalplettekstur. Denne unikke marmor kan tilføje en unik æstetik til et rum.

6 Rosso Alicante

Rosso Alicante: Retrofarven gør det til et af de populære materialer i avanceret arkitektur og indretning.

7 Rosso Verona

Rosso Verona: På grund af dets nichekvaliteter bliver denne marmor ofte brugt i avanceret arkitektur og indretning, hvilket tilføjer en smuk stemning til et rum.

8 Kongelig rød

Royal Red marmor er en fantastisk natursten kendt for sin unikke dybe røde farve.Dens modige og elegante udseende gør den til et populært valg til at tilføje sofistikering til både boliger og kommercielle rum.

9Norsk Rose

Norwegian Rose er en meget smuk rød marmor, der er værdsat for sine unikke årer.
Teksturen og farven på denne marmor gør den meget populær inden for arkitektur og dekoration.

10 Revolution kvartsit

Revolution Quartzite: Pink bølget mønster, det med udsøgt tekstur og lyse farver.Dens unikke skønhed og ædle temperament gør det til et af de foretrukne indretningsmaterialer for mange mennesker.

11 Jernrød

Jernrød: Præsenteret i sin slående mættede røde farve og unikke tekstur. Niche, men ekstremt populær.

13 Røde Colinas

Red Colinas er en smuk natursten kendt for sin slående røde farve med unikke årer og mønstre.Denne type marmor kan tilføje varme og sofistikering til ethvert rum på grund af dets rige røde toner og naturlige skønhed.

14 Rumænien Pink

Rumænien Pink Marble er en unik og smuk natursten kendt for sin bløde lyserøde farve og sarte årer.

15 Farverig Onyx

Farverig onyx er en type natursten, dens livlige og varierede nuancer, der ofte viser en slående blanding af farver som rød, pink, orange og hvid.Dens iøjnefaldende udseende og gennemsigtige kvalitet gør den til et populært valg til at tilføje et strejf af luksus og kunstnerisk flair til indvendige rum.

15 Pink Onyx

Pink Onyx: Pink onyx' naturlige årer og gennemsigtighed kan skabe fantastiske visuelle effekter, hvilket gør det til et eftertragtet materiale til at tilføje elegance og et strejf af farve til forskellige omgivelser.

15 Rainbow Onyx

Rainbow onyx er en type onyx, der viser en række forskellige farver.Det er en visuelt slående sten med gennemskinnelige lag, der kan omfatte nuancer som rød, beige og lysebrun.

Natursten bruges ofte i boligindretning og dekoration, såsom gulve, vægge, bordplader osv. Dens unikke tekstur og farve gør dem populære i avanceret arkitektur og boligindretning.

18
19
20
21
22
23

Indlægstid: 26. december 2023