Den farverige verden - kinesiske fire årstider & kinesisk regnbuesten


Naturlig marmor er en af ​​de bedste gaver, som naturen giver til mennesker!Der er en række naturlig marmor med variationer i tekstur.De har en kunstnerisk kvalitet.Uanset hvilken naturlig marmor der har sin unikke charme!

I dag vil vi gerne dele to materialer med dig!Kinesiske fire årstider og kinesisk regnbuesten.

Første materiale kinesisk Four Seasons marmor:

Kinesisk Four Seasons marmor, Det ligner en flammestråle, der stiger op i Kinas marmorverden.Gennem indsatsen fra naturens bærere – Stenmand, dukker dette materiale gradvist frem i stenverdenen og viser sin egen charme!

          

Kinesisk Four Seasons marmor, Selvom den vigtigste grundfarve er grøn, kan den overordnede farve kaldes "farverig"!Grøn, rød, gul, lilla, sort, hvid og så videre.De er flettet sammen og gengivet sammen, hvilket har en unik smag!Se nærmere, er det stadig lidt ligesom et Van Gogh oliemaleri værket "Laboureur dans un Champ"?Både farveskemaet og "malestilen" er så ens.

          

"Laboureur dans un Champ" er et fremragende værk "begavet" af Van Gogh til verdens kunstverden.Kinesisk Four Seasons Green Marble er en gave fra naturen til mennesker!Jeg tror på, at fremragende værker vil blive berømte over hele verden, og fremragende gaver vil også blive dybt elsket!

For Chinese Four Seasons er marmor velegnet til indvendig indretning, såsom gulvet, trin, bordplade, ø og andre steder, du ønsker at dekorere.

 

Andet materiale kinesisk regnbuesten:

Kinesisk regnbuesten - Som en marmor er hun så "blid og smuk".

Hun er som farverige småsten sat sammen, runde stenbløde kanter, uden den mindste skarphed! Hun er også som det slik, som mor lægger på en tallerken til gæster!Der er mange varianter af smag, og slikpapir også forskellige.Rød, lilla, grøn, hvid, sort, blå og så videre.Hvis det var dig, hvilken farve slik ville du så gerne smage?

8          

Chinese Rainbow Stone er ikke kun velegnet til indvendige indretninger, såsom gulvet, trappen, bordpladen og øen, men også udenfor, såsom stien, havebordet og stole eller andre steder.

Den farverige verden skal omfatte "kinesisk fire årstider marmor og kinesisk regnbuesten"!

Hvis du vil tage disse to materialer med hjem, så husk venligst "Kina-sten, ICE-sten"!

Vores virksomhed Ice Stone er berømt i kinesisk sten, vi har en stor mængde tilgængelige plader og blokke på vores lager og lagerplads.Vi er også meget konkurrencedygtige med disse 2 materialer, da vi har et rigtig godt og stærkt forhold til stenbrudsejeren.Og vi skærer pladerne på vores egen fabrik under et strengt kvalitetskontrolsystem for at sikre høj kvalitet for at imødekomme avancerede kunders krav.Månedlig indkøb garanterer det tilgængelige lager på vores lager.Forskellige mønstre for at imødekomme forskellige kunders behov.

Vi er acceptabel tilpasset tykkelse til plade!Du kan vælge den plade eller blok, du ønsker.Enhver interesse, tøv ikke med at give os besked, og vi vil tilbyde vores bedste pris til dig.


Indlægstid: 21-jul-2023