Blokgårdsflytning og flere og flere blokke introduceres


På grund af efterspørgslen efter Ice Stones forretningsudvidelse introducerer vi flere og flere blokke, og vi havde skiftet til en større stengård.Det er omkring 1,5 kilometer fra vores lager.Her er mere end 20 typer materialer, og blokkenes mængde er mere end 2000 tons.Alle de blokke, som vi har på lager, er af god kvalitet og med smukke årer.
New Blocks Yard

Hovedsageligt materialer
1. Twilight Marble
Twilight Marble er en kinesisk marmor, også kaldet Dedalus Marble, som kommer fra det nordlige Kina.Naturen mangler aldrig kreativitet, hvilket skaber hver marmors unikke tekstur.
Ligesom dette nye grønne materiale spreder den grønne baggrundsfarve de abstrakte linjer ud.Twilight Marble er eksklusivt for ICE STONE nu.
Farvebaggrunden er en anden grøn farve med nogle sorte og hvide årer, hvilket gør dette materiale fantastisk og uerstatteligt.Det eksotiske mønster kan altid inspirere designere, når de første gang ser denne naturlige skønhed.
2

2. Ming Green
Som en eksklusiv agent for Ming Green er det hele i vores kontrol.Vi har førsteprioritet for at få de bedste blokke.Den årlige produktion er 1000 tons, men kun 20% er god kvalitet.Blokstørrelsen kan være op til 300*200*200cm.Nu er den tilgængelige blok på vores lager omkring 550 tons.Blokstørrelsen er 250-310*150-210*130-200cm.
Ming Green stenbrud er i Kina.Det er velegnet til brug i gulv og indvendige/ydre vægge, bordplader, vaske, trin, mosaikker ect.
3

3. Oldtiden
Det er en naturlig marmor, der kommer fra den nordøstlige del af Kina.Teksturen er meget hård, hvilket er velegnet til forskellige former i projekter.Ancient Times har sorte årer spredt på den grønne farve baggrund, hvilket gør det til en enestående unik naturlig skønhed.
4

4. Sølvbølge
Silver Wave-blokstørrelsen er omkring 300 cm * 200 cm * 100 cm, og 1 blok er omkring 15-17 tons.Silver Wave, også kaldet Kenya Black, Zebra Black og Forest Black, stammer fra Jiangxi-provinsen, Kina.Farven på Silver Wave er sort farve som baggrund og med hvide, grå og brune årer.Silver Wave har en tydelig båndstruktur og bølget bøjning.Det har normalt 4 slags mønstre for venerne: Horisontal vene, diagonal vene, bølgende vene og rode vene.Silver Wave er en velkendt marmor, da dens åre er meget tæt på den naturlige træåre.
5

5. Ny Panda White
New Panda White er en sort og hvid marmorsten, som skyer og flydende blæk til maling.Som dens navn, sort og hvid, ligner den pandaens hårfarve, et superbeskyttet dyr i mit land.Den sorte farve af panda hvid marmor, som dybe øjne og udstråler ro.Dens teksturer flyder frit og uhæmmet.Den hvide farve af panda hvid marmor, som et rent hjerte, præsenterer en elegant kropsholdning og løsrevet luksus.De to er lavmælte, beherskede og beskedne, men stolte af sig selv.Det virker som et utilsigtet maleri efter en naturlig rus.
7

6. Oracle
Oracle er en slags naturlig marmor fra Kina.Dens mønster er meget specielt, når du først ser det, vil du ikke glemme det.For dette materiale har forskellige mennesker forskellige følelser.Denne natursten ligner Bone, den har en følelse af omskiftelser og historie.Det kan bruges til såsom monumentale bygninger, hoteller, udstillingshaller, teatre, indkøbscentre, biblioteker, lufthavne, stationer og andre store offentlige bygninger.Også til de indvendige vægge, cylindre, gulve, trappetrin, trappegelændere, serviceborde, dørflader, vægskørter, vindueskarme, fodpaneler mv.
6

7. Northland Cedar
Dette er en sten, der vil chokere dine øjne – Northland Cedar.Hvid og grøn er klare og charmerende.Og vi ICE
STONE er ejeren af ​​dette specielle materiale.Northland Cedar som er fra Kina.Den charmerende grønne dukker op på den hvide baggrund hos Liberty.Bedste kvalitetsblokke i vores blokgård og 2 cm plader tilgængelige på vores lager.
05174e2c595b381275bb4733f8f7dae


Indlægstid: 21-apr-2023