Nyt udstillingslokale——ICE BOX åbning


8. maj 2022 kl. 9.00 med spænding åbnede ICE BOX – nyt showroom af Ice Stone officielt.
Isstenlageret dækker et areal omkring 10000m2, som er beliggende i International Stone Industry Town Shuitou.Som en af ​​de førende eksportører og producenter af natursten har Ice Stone samlet et professionelt og passioneret ungt og dynamisk team siden 2013. Specialiseret i unikke high-end natursten, med overlegenheden af ​​at kontrollere eksklusive naturressourcer, bygning og uforlignelige ressourcer industrielle kæde mellem bygherre og eget stenbrud.Da kvalitet er alt, giver høj standard os et godt ry fra hele verden.

ICE-BOX-åbning-1

For at vise det yderste af naturstens skønhed.Vi bygger et særligt showroom til at vise vores nye fordelagtige naturlige marmorkugler.Fra essensen af ​​himmel og jord, hver med en unik spiritualitet.Det ekstraordinære raffinerede temperament, yndefulde og farverige tekstur, varm og delikat tekstur, kan altid rykke i hjertet, det er beruset.Er ikke kun et showroom, men også et link til livet.

Det er den bedste af tider, det er den værste af tider. Selv epidemien over hele verden, stenbranchen er træg, vi Ice stone skabte stadig et særpræget nyt showroom for at omfavne den smukke og foranderlige verden.Så hvad er det for en unik ceremoni, der vil bringe os fra Ice Box?
Følg mig venligst for at få en særlig åbningsturné.
Først og fremmest designet af ydre udseende og skulptur.Hele showroomet er domineret af de nuværende populære grønne tone materialer.Ydervæggen blev lavet af et af de strategiske produkter – Ice Connect Marble (White Beauty) sammen med populær grå teksturmaling.Det viser skønheden i Ice Connect-marmor på en levende måde, men uden at miste det smukke ved hele showroomet.På siden af ​​showroom er der smart opsat et vindue, som produkterne indeni kan ændres til populær og trendy stil til enhver tid, som vil bringe mere inspiration til designerne.

ICE BOX åbning (2)

Når man går gennem showroomet, kombinerer man slags natursten "Twilight", "Ancient Times", "Ming Green", "white beauty" og moderne æstetik for at skabe en luksuriøs "sten"-oplevelse, der præsenterer dig for de ultimative skatte rig på kunstnerisk kreativitet og giver dig en smagsprøve på menneskets åndelige dage materiale forbløffet forståelse af kulturarven af ​​sten og arkitektur.

fgn
ICE BOX åbning (3)

For det andet er måden at åbne ceremoni på unik.Alle medlemmer fra Ice Stone Team deltog og dansede for at fejre åbningen af ​​det nye showroom.
1- Mænds gruppe fra Ice stone,"love cha cha", sjov og charmerende, alle mænd dukkede op i fuld påklædning, men dansende med sexede trin, hvilket ikke kan hjælpe med at gøre alle mennesker oprørte.
2- "Love Alliance" blev præsenteret efterfølgende med det samme.Denne sang med sans for alderen, bringer os tilbage til 1990'ernes kinesiske populære oldschool-musik.Med sjovt klovnekostume, som bringer alle hold uforglemmelige minder.
3- Et livligt og smukt pigehold på vej, sangen "Girl friend" danser af ungdom og vitalitet. Med fuld energi og handlekraft giver det en frisk følelse for alle hold.
4- Til sidst, "Vil du danse?", som bringer hele åbningsceremonien til klimaks.Alle jubler, synger og danser, hvilket gør hele showroomet livligt.
Vi er spændte, glade, bevægede, vi hepper alle på sådan en levende og selvsikker Ice Stone. Encounter Ice Stone, modelivet fra nu af.
Åbningsceremonien er ved at være slut, den tiltrak mange kunder og designere.Det har også fået meget godt ry i lang tid.

ICE BOX åbning (1)
ICE BOX åbning (6)

For Ice Stone er virksomhedskultur ikke et slogan fastgjort på væggen, og sloganet hænger heller ikke rundt, men gennem årene gennem praktiske handlinger, dybt forankret i det kulturelle koncept.Ice Stones mission: "Vi håber at anbefale high-end kinesisk marmor til folk over hele verden" dedikeret til at levere en helt ekstraordinær kvalitet for at sætte sit præg på verdensomspændende byggekultur "Kundecentreret, stræbenorienteret, integritet, innovation , positive" og gør "den lykkeligste stenvirksomhed" vil lade verden kende Ice Stone og får verden til at blive forelsket i kinesisk sten.

ICE BOX åbning (4)
ICE BOX åbning (5)

Indlægstid: Lisa Aug-23-2022